facebook-link

JOUR

Vi har jour dygnet runt

Stopp i avlopp i Skaraborg

Stopp i fastighetens avlopp

Är det stopp i avloppets anslutning till stadens avloppssystem kan ni ringa oss för att få hjälp i hela Skaraborg. Vi fixar stopp i Falköping, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde och Tidaholm.

Enklare stopp i avlopp som behöver rensas med högtrycksspolning kan ni få hjälp med om ni kontaktar oss, då dessa oftast går att lösa relativt smärtfritt. Exempel på enklare stopp i fastighetens interna avlopp är stopp i kök och badrum. Stopp som beror på blockering till huvudutloppet (stadens avloppssystem) är i värsta fall katastrofala och kan bero på översvämning.

Vi fixar stopp i avlopp i hela Skaraborg, d.v.s. FalköpingLidköpingMariestadSkaraSkövde, Töreboda, Gullspång, Askersund, Hjo. Karlsborg, Jönköping & Tidaholm men utför även akuta stopp i Askersund, Motala, Habo, Mullsjö och Jönköping.

Ibland uppstår de där situationerna man helst av allt vill undvika. Problem som man inte kan lösa själv, som dessutom sätter ett hushålls eller en fastighets funktioner ur spel. Ett sådant stort problem är stopp i avlopp och andra rör. Det är inte ett speciellt vanligt problem, men när det väl uppstår kan man räkna med att flera funktioner försvinner, som möjligheter att duscha, spola toaletten eller något så enkelt som avrinning i diskhon.

Vad kostar då jour för stopp i avlopp?

Vid eftersatt underhåll av avloppssystemet får ni stå för de flesta kostnaderna själv om ni drabbas av en översvämning. Självrisken vid t ex översvämningar är hög, vanligtvis 10% av kostnaden eller lägst 10 000 kronor. Detta är bestämmelser från försäkringsbolaget och varierar från försäkring till försäkring. Att rycka ut på jour vid stopp i avlopp kostar inte mer än ersättning för resan och tiden för jour-arbetet. Tänk bara igenom ifall ditt ärende verkligen är akut eller om det kan vänta till ordinarie arbetstid då jourtaxan högre än normaltaxan.

Ring och fråga oss så får du ett ungefärligt pris för det vi kan räkna på, på en gång. Vi reserverar oss för att priset inte alltid överensstämmer med hur mycket totalkostnaden blir i slutändan då det är svårt att säga om någon del skulle behöva bytas ut, eller oväntade komplikationer, utan att veta vilken del det är som felar. Vi informerar alltid om priset vi uppskattat, baserat på informationen vi tilldelats, förändras till det billigare (vid ett enklare stopp ska det inte vara allt för dyrt!) eller om det blir dyrare (ibland är oturen framme, men då hjälper vi er att lösa problemet direkt).

Lokal avloppsrensning

Så känner du att behovet av rengöring finns för dina ledningar så kontakta oss. Det är alltid bra att ta det säkra före det osäkra, speciellt när det gäller avlopp i fastigheter. Lundgrens Cisternvård Spolakuten rensar och tar upp stopp i avlopp i hela Skaraborg vi är sällan längre bort än någon timme. Vi finns även i Askersund, Motala, Habo, Mullsjö och Jönköping.