facebook-link

JOUR

Vi har jour dygnet runt

Jour avlopp

Problem som man inte kan lösa själv, som dessutom sätter ett hushålls eller en fastighets funktioner ur spel kan räknas som akuta problem som är kvalificerade för jour-arbete. Ett sådant stort problem är stopp i avlopp och andra rör. Det är inte ett speciellt vanligt problem, men när det väl uppstår kan man räkna med att flera funktioner försvinner, som möjligheter att duscha, spola toaletten eller något så enkelt som avrinning i diskhon. Är ni säkra på att det verkligen är ett akut problem så ringer ni till vår jour direkt så är en av våra Tekniker från Spolakuten snart på plats.

VVS Jour Spolakuten har öppet 24 timmar om dygnet. Du ringer enkelt till vår VVS jourtelefon så är vi på plats och löser ditt akuta problem. Våra VVS-tekniker hanterar bland annat akuta stopp i avlopp i hela Skaraborg, d.v.s. FalköpingLidköpingMariestadSkaraSkövde & Tidaholm men utför även akuta vvs-ärenden i Askersund, Motala, Habo, Mullsjö och Jönköping.

Jour för stopp i avlopp

Är det stopp i avloppets anslutning till det kommunala avloppssystemet Eller till er egna avloppsanläggning kan ni ringa oss för att få hjälp. Vi kan i dom flesta fall vara på plats inom 1 till 2 timmar i hela Skaraborg. Falköping, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde & Tidaholm. Stopp i avlopp går i dom flesta fall att åtgärda ganska snabbt och relativt smärtfritt. Rutinspolning av köksavlopp är något som vi rekommenderar med åtminstone vart 5 år vi spolar oftast med varmvatten vid spolning köksavlopp.