facebook-link

JOUR

Vi har jour dygnet runt

Slamsugning

Slamsugning vid översvämning

När det varit översvämning kan du räkna med att det blir stopp inom överskådlig framtid. Vattnet drar med sig grus och slam som med tiden klibbar igen. Ett regelbundet underhåll av ert avlopp gör att du eliminerar dessa eventuella problem. Vi slamsuger allt från rännstensbrunnar till avlopp. Vid akuta problem är vi snabbt på plats. Vi använder oss av alla typer av slamsugning framförallt högtrycksspolning.

Vi tömmer och slamsuger i hela Vi fixar stopp i avlopp i hela Skaraborg, d.v.s. FalköpingLidköpingMariestadSkaraSkövde, Töreboda, Gullspång, Askersund, Hjo, Karlsborg Tidaholm samt Askersund, Motala, Habo, Mullsjö och Jönköping.

Vi slamsuger allt från byggtoaletter, rännstensbrunnar. Vid akuta problem är vi snabbt på plats. Med utgång från västra sidan av Vättern är det nästan lika lång färdsträcka till Örebro som till Göteborg. Vi utför som sagt alla typer av slamsugning. Det kan gälla kontinuerlig underhållstömning av avloppsbrunnar och septictankar, service på toabodar, slamsugning av tvättrum och spolplattor.